Οδηγίες Μαγειρέματος:
Λιώνουμε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κριθαρότο μας και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί. Όταν εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ, προσθέτουμε σταδιακά1 1 & 1/2 λίτρο ζωμό: 1 με 2 κουταλιές ανά φορά.
TIP: Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί το υγρό και επαναλαμβάνουμε.
Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο βούτυρο πάλι και τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμμώδες.
Οδηγίες Μαγειρέματος:
Λιώνουμε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κριθαρότο μας και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί. Όταν εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ, προσθέτουμε σταδιακά1 1 & 1/2 λίτρο ζωμό: 1 με 2 κουταλιές ανά φορά.
TIP: Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί το υγρό και επαναλαμβάνουμε.
Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο βούτυρο πάλι και τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμμώδες.
Για την καλύτερη εμπειρία σας ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί Cookies, όπως περιγράφονται στην Πολιτική Cookies.